Βγάλτε χρήματα με λίγα κλικ τη μέρα !
Θα προσέξατε στην υπογραφή μου ένα bannerακι που καθημερινά αναγράφει τα χρήματα που έχω κερδίσει από αυτό που θα σας εξηγήσω στη συνέχεια....
Πρόκειται για κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες πληρώνουν τα μέλη τους για να βλέπουν διαφημίσεις που κάποιοι πληρώνουν και καταχωρούν για να διαφημιστούν....
Προσοχή! δε χρειάζετε να επενδύσετε ούτε ένα ευρώ η εγγραφή σε αυτές είναι δωρεάν.
Προσφέρουν λοιπόν στα μέλη τους το ποσό του 0,01$ για κάθε διαφήμιση που θα αφήστε να ανοίξει ο browser σας για 30 δευτερόλεπτα....
Ναι...σιγά τα λεφτά ! διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω όμως....
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας λογαριασμός PayPal, 15 λεπτά απο τον χρόνο σας και υπομονή γιατί κανείς δε σου κάνει δώρο 20$ τη μέρα !
Το πιό σημαντικό σ'αυτή την κίνηση είναι οι Referrals....δηλαδή τα άτομα που εσείς θα προτείνετε να βλεπουν και αυτοί διαφημίσεις από τις οποίες πληρώνεστε και σεις...δηλαδή:
Εσείς βλέπετε 7 διαφημίσεις τη μέρα και κερίζετε: 0,07$
20 φίλοι σας βλέπουν και αυτοί 7 διαφημίσεις τη μέρα 1,40$
Συνολικά κερδίζετε 1,47$/ημέρα που μεταφράζεται σε 44,10$ το μήνα και αυτό με μόνο 7 κλικ τη μέρα !
Μετά από αυτό θα πει κανείς....."σιγά μην ασχοληθω τώρα για 44$ το μήνα" οπότε για συνέχεια ακολουθεί το εξής:
Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να νοικιάσετε άτομα που κάνουν την ίδια δουλειά με σας σε πακέτα των 3,5,20,100 κλπ...
αυτοί δε εκτελούν καταναγκαστικα έργα αλλά κάνουν την ίδια δουλειά με σας....μπορεί και αυτοί να έχουν νοικιασμένους άλλους κ.ο.κ
Ξανακάνουμε ένα υπολογισμό λοιπόν και λέμε
Εσείς βλέπετε 7 διαφημίσεις τη μέρα και κερίζετε: 0,07$
20 φίλοι σας βλέπουν και αυτοί 7 διαφημίσεις τη μέρα 1,40$
200 νοικιασμένοι Referrals από 7 διαφημίσεις ο καθένας 14$
Συνολικά ~16$ τη μέρα που στο τέλος του μήνα μεταφράζονται σε 480$
Πάντως εγώ δε θα έλεγα όχι σε μια τέτοια προσφορά....
Μερικά TIPs
-Αν δεν έχετε υπομονή μη μπαίνετε στον κόπο ούτε να γραφτείτε...σας το ξεκαθαρίζω θέλει υπομονή και μετά από λίγο θα αρχίσουν να έρχονται τα $$$$$
-Δημιουργείστε άν δεν έχετε, ένα λογαριασμό PayPal,
- Κανέτε την εγγραφή σας στο site πατώντας Κλίκ εδώ...Πληρώνει σίγουρα και χθές τράβηξα τα πρώτα 6$ μετά απο λίγες μέρες κλίκ..
- Ενεργοποιήστε τα προσωπικά μηνύματα επιλέγοντας Settings >> Personal >> Send and receive Private Messages >> YES
-Πατήστε στο View Advertisments και ξεκινήστε να βλέπετε τις διαφημίσεις.....αφού τις δείτε μπορείτε να ξαναδείτε διαφημίσεις μετά το reset time που αναγράφει η σελίδα πιο πάνω...
-Στα στοιχεία σύνδεσης στο site και τέτοιου τύπου site ποτέ μη χρησιμοποιείτε τυποποιημένους κωδικούς ή κωδικούς που έχετε για το email σας ή την paypal......
Υπάρχουν πολλά ακομή να συζητήσουμε στο θέμα αλλά δεν έχει αξία να τα παραθέσω αυτή τη στιγμή, το συζητάμε αφού μπείτε και σείς στο παιχνίδι....
-Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω επιστρέψτε εδώ να συζητήσουμε απορίες σας και τακτικές ώστε να ξεκινήστε σωστά και να βγάλετε ένα καλό ποσοστό κέρδους...
Κάντε τώρα εγγραφή και ελάτε να συζητήσουμε μαζί πως θα κάνουμε ταμείο και ποιά άλλα site πληρώνουν...
Καλά κέρδη !
Edit: Σας παραθέτω επίσης και τα στατιστικά μου από 14/10 και μετά....Εν τω μεταξύ έχω πληρωθεί 2 φορές την πρώτη 6,30$ και τη δεύτερη 10$....Αν θέλετε σποδείξεις τις ανεβάζω απλά βαριέμαι τώρα...
[ 14/10/2009] - Net : $4.54
Clicks
- Rented : 442
- Direct : 12
- Average : 2.017
- R.Average : 2.017
Expenses
- Recycle : $0
- Autopay : $0
- Renew : $0
Οπότε το καθαρό μου κέρδος για την 14/10 είναι: 4,54- 220*0,16*0,30 = 3.367$
Με βάση τα σημερινά αναμένω στο τέλος του μήνα 101,00$.... Όχι και λίγα για 4 εβδομάδες με 5 κλικ τη μέρα....
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 100$
![]()
|
|
Σελίδα 1 από 5 Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 Επόμενη |
Βγάλτε χρήματα με λίγα κλικ τη μέρα !
|
|
Σελίδα 1 από 5 Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5 Επόμενη |
|
|